Akut simulationstræning

Målgruppe:

Assistenter, behandlere, paramedicinere, sygeplejersker samt andre grupper inden for den præhospitale sektor.

Formål:

De fleste reddere efterspørger decideret CASE-træning - både i dagligdagen og på vores kurser. I en travl hverdag er det en udfordring at afsætte ressourcer og tid til den ønskede case-træning.
På denne uddannelse får du en højintensiv dag med Akut simulationstræning i fokus. Du bliver udfordret og styrket i alle aspekter af din faglighed og patienttilgang i avancerede scenarier. En krævende og ekstremt lærerig dag for alle.

Beskrivelse:

På denne uddannelse bliver du udfordret på netop de patienter, du møder i dagligdagen. De komplekse sygdoms- og traumebilleder, hvor både kroniske og akutte tilstande spiller dig et puds.

Hver case er bygget op som en så realistisk og tidstro situation, som det er muligt i en øvelse, hvor du skal interagere som du gør i den virkelige verden (for eksempel anlægge IV/IO, isætte I-gel / LTS-D tube, og optrække og indgive den korrekte dosis medicin mm.).
Vi vil både bruge figuranter og dukker i simulationstræningen.
Du kommer i hold af tre personer til at gennemgå 9 avancerede simulationer. Alle får altså mulighed for at have rollen som teamleder.
Dine undervisere på dagen er læge og paramediciner for at give dig den bedst mulige feedback og faglige udvikling. En unik mulighed med få kursister pr. instruktør.

Varighed:

1 dage

Uddannelsesbevis:

Der udstedes bevis efter endt forløb