placeholder

Praktikvejledning

Vejleder du elever til ambulancetjenesten?

Så se her. SOSU Østjylland - som DAPUC er en del af - udbyder et 11-dages uddannelsesforløb for dig, der arbejder med vejledning af elever. Uddannelsen er gratis for deltagere, der tilhører AMU-målgruppen, dvs. har en uddannelse til og med faglært niveau.

 

Uddannelsen er en basisuddannelse for praktikvejledere, der som en del af det daglige arbejde tilrettelægger og gennemfører vejledning af elever, som er i praktikuddannelse. Derfor er den også velegnet for dig, der er redder i ambulancetjenesten.

 

Det anbefales, at du har erfaring inden for jobområdet og uddannelsesmæssige forudsætninger svarende til de erhvervsuddannelser, du vejleder til. Uddannelsen afsluttes med en prøve. Du vil høre mere om dette på din første undervisningsdag.

Læs mere om uddannelsen på SOSU Østjyllands hjemmeside her >>

 

Vejleder du elever til sygetransporttjenesten?

SOSU Østjylland - som DAPUC er en del af udbyder også en 3-dages uddannelse for dig, der arbejder med vejledning af elever. Uddannelsen er gratis for deltagere, der tilhører AMU-målgruppen, dvs. har en uddannelse til og med faglært niveau.

Uddannelsen er for praktikvejledere, der som en del af det daglige arbejde tilrettelægger og gennemfører vejledning af portøraspiranter. Derfor er den også velegnet for dig, der er redder i sygetransporttjenesten.

Uddannelsen anbefales til reddere i sygetransporttjenesten, der arbejder med vejledning af nye medarbejdere eller har interesse i at indgå i mentorordninger på arbejdspladsen.

 

Kontakt en af vores kursuskoordinatorer for at høre mere om uddannelsen. Se kontaktoplysninger nedenfor.

 

KONTAKT OS