placeholder

Sygetransport

Det kan være vanskeligt at forholde sig til både det sagte og det usagte i bårerummet.

 

På denne 3-dages uddannelse lærer du at håndtere den svære samtale i bårerummet med patienten og de pårørende. Du lærer også de elementære principper og redskaber i forflytning, så du kan passe på både dig selv og dine patienter.

 

Instruktør Mads Hansen er paramediciner og stresscoach med egen virksomhed, hvor han blandt andet træner reddere i arbejdsrelateret stress. 
På uddannelsen får du indsigt i dine egne reaktionsmønstre, og konkrete redskaber til at håndtere den svære samtale med døende og deres pårørende i bårerummet. I arbejdet med syge mennesker kan vi som personale også selv til tider opleve tegn på stress. Det kan være din egen eller i samarbejdet med din kollega. I får på kursusdagen med Mads værktøjer og indblik i den psykiske del af jobbet i ST-bilerne. Dagen bliver bestemt ikke kedelig. Der vil være teori, praktiske øvelser og nogle gode samtaler.

 

Uddannelsen har også fokus på forflytninger.
For i et fag med mange forflytninger af patienter, der sjældent selv kan hjælpe til, er det vigtigt at du kender og bruger de basale principper for forflytning. På uddannelsen lærer du principperne og at bruge tilgængelige hjælpemidler hensigtsmæssigt, så du kan passe på dig selv og de patienter, du kører med. 
Din underviser på denne del af uddannelsen er udvikler og forflytningsvejleder ved Aalborg Universitetshospital.

 

Som en krølle på uddannelsen får du undervisning i brugen af ilt til den akut syge patient der viser tegn på åndedræts- og kredsløbspåvirkning samt ved bevidsthedstab. Herudover får du kendskab til de mest almindelige luftvejs- og kredsløbssygdomme. Undervisningen suppleres med aktiv CASE-træning.

Uddannelsen er modulopbygget med undervisning tre dage fordelt over nogle uger.

Deltagerantallet er max 15 personer.

 

MERE OM KURSET

 • Info og pris

  • Prisen er 5.995 kr. eks. moms.

   Uddannelsen er med fuld forplejning.

    

 • Søg kompetencefonden

  • Husk at du kan søge enten 3F's eller FOAs kompetencefonde om støtte til uddannelsen.

    

   3F >>

   FOA >>

Spørgsmål?